Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Μοσχαρισιο σνιτσελ

Θέλετε να φανε τα παιδιά  σας μοσχαρι αλλά δεν το προτιμανε;;; Ιδου μια εναλλακτική. Εύκολο  και γρήγορο  γιατι ξερετε οτι προσπαθω παντα να σας δινω ευκολες και γρηγορες λυσεις.Δεν θέλουμε να γινουμε σεφ αλλα να ξέρουμε τα απαραίτητα.



(Μια καρδιά απο σνιτσελ για εσας.Πατατουλες τηγανητες και σαλάτα  με καπαρι και κλωσσακι η αλλιως κατσιναρι..Τοπικο προιον της Σάμου παρόμοιο γευστικα με το αγγουρι)

Υλικά

4 φιλετα μοσχαρισια
2 αβγά χτυπημενα
Φρυγανια
Αλατι - Πιπέρι
Παπρικα γλυκιά  η καυτερη
2κ.σ. βουτυρο
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση


  1. Αλατοπιπερωνουμε καλα τα φιλετα.
  2. Βουταμε ενα ενα τα φιλετα στο αυγό και μετα στην φρυγανια . Πιεζουμε την φρυγανια με το χερι μας να κολλησει καλα στο φιλετο.
  3. Αν θελουμε για πιο τραγανο το επαναλαμβανουμε ακομη μια φορά.
  4. Τηγανιζουμε ελαφρως τα φιλετα σε μέτρια προς υψηλή φωτιά μεσα σε βουτυρο και λαδι.
  5. Σερβιρουμε με πατάτες,  ρύζι,  σαλάτα  η πουρε.Ότι σας αρεσει.
Καλη επιτυχία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τουρτα με γιαουρτι και ανανα

Θεικο... δεν εχω πολλα να πω . Δοκιμαστε την σε καποια εορτη κ θα με θυμηθειτε. (Φωτο προσεχως) Υλικά Παντεσπανι: 4 αβγά Πορτοκαλαδ...