Ιδανικά για πρωινό. Για πάρτυ. Με έχουν σώσει πολλές φορές. Επίσης δεν θα σας κοστισουν και πολλα.
Υλικά
1 αλεύρι που φουσκωνει μόνο του (500gr)
1 κεσεδακι γιαουρτι στραγγιστο
1 φλ. του ελλ. καφε ηλιελαιο
Αλάτι - Πιπέρι - Γλυκιά παπρικα
1 αβγο
1 φλ. του ελλ. καφέ γάλα
Γεμιση:
300 γρ φετα
1 πιπερια
150 γρ. γκουντα τριμμενο
Παπρικα- Πιπέρι
2 αβγά
Προαιρετικά βαζετε ό,τι εσεις θέλετε. Εγω εδω εβαλα και μανιταρια που μου περισσεψαν απο την καρμποναρα.Ζαμπον, τυρι ρεγκατο, μπεικον,μανιταρια κ.α.
Εκτέλεση
Υλικά
1 αλεύρι που φουσκωνει μόνο του (500gr)
1 κεσεδακι γιαουρτι στραγγιστο
1 φλ. του ελλ. καφε ηλιελαιο
Αλάτι - Πιπέρι - Γλυκιά παπρικα
1 αβγο
1 φλ. του ελλ. καφέ γάλα
Γεμιση:
300 γρ φετα
1 πιπερια
150 γρ. γκουντα τριμμενο
Παπρικα- Πιπέρι
2 αβγά
Προαιρετικά βαζετε ό,τι εσεις θέλετε. Εγω εδω εβαλα και μανιταρια που μου περισσεψαν απο την καρμποναρα.Ζαμπον, τυρι ρεγκατο, μπεικον,μανιταρια κ.α.
Εκτέλεση
- Βάζω όλα τα υλικά της ζυμης. Θελω να δωσετε προσοχή γιατί φλυτζανι με φλυτζανι διαφέρει. Ίσως χρειαστεί λίγο ακόμη αλεύρι. Θα το δείτε εσεις.Η ζυμη να είναι μαλακια.
- Σε ενα άλλο μπολ βάζω τα υπόλοιπα υλικα και ανακατευω.
- Παιρνω με το χέρι λιγο ζυμαρακι, περιπου σαν ενα καρυδι, το ανοιγω κ βαζω μια κουταλια του γλυκού γεμιση και κλεινω σε μισοφεγγαρο.
- Αφου τα κάνω όλα, τα αλειφω με λίγο γάλα. Δεν προτιμω το αβγο καθαρά για λόγους εμφάνισης.
- Ψηνω σε προθερμασμενο φουρνο για 25-30 λεπτα στους 175°.
Καλή επιτυχία! !!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου