Όσο αγαπησα την μαγειρική δεν αγαπησα τίποτε από αυτά που σπουδασα. Εδώ δεν θα βρείτε περίπλοκες συνταγές ούτε κάτι που δεν ξέρετε. Αλλά ίσως καποιες παραλλαγές. Ο καθένας έχει αυτό το δικο του κατι...Εγω αυτο το κατι θα σας το καταγραφω παντα.Περιμένω τα σχόλια σας αλλά και τις δικές σας συνταγές μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Τουρτα με γιαουρτι και ανανα
Θεικο... δεν εχω πολλα να πω . Δοκιμαστε την σε καποια εορτη κ θα με θυμηθειτε. (Φωτο προσεχως) Υλικά Παντεσπανι: 4 αβγά Πορτοκαλαδ...
-
Ένα φαγητό που λατρευω και το κάνω πάντα με φρέσκο θραψαλο η καλαμαρι πιασμενο στα νερά της Σάμου.Είσαι τυχερος αμα μενεις σε νησί και έχει...
-
Η αλήθεια είναι ότι βρίσκω δυσκολα νωπο πατσα. Μονο κατσικισιο μπορώ να βρω και αυτό μόνο το Πάσχα. Ευτυχώς όμως κυκλοφορεί κατεψυγμενος μ...
-
Δυσκολευομαι να σκεφτω κάποιον που να μην του αρέσει αυτό το φαγητό. Όμως σε άλλους αρέσει ζουμερο, σε άλλους λασπωμενο, σε άλλους στη...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου