Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Κεικ με ανανα και ινδοκαρυδο

Μία εναλλακτική μορφή κεικ. 





Υλικά

1 φλ. Καλαμποκελαιο η ηλιελαιο
1 φλ. ζάχαρη
1/2 φλ. σιροπι από  κομποστα ανανα
1/2 φλ. πορτοκαλαδα με ανθρακικο
4-5 ροδελες ανανα κομποστα πολτοποιημενες
2-3 ροδελες ανανα σε ψιλοκομμενα κομμάτια
2 αβγά
1 πακέτο αλεύρι που φουσκωνει μόνο του
Ινδοκαρυδο για επικάλυψη

Εκτέλεση


  1. Χτυπαω το λάδι με την ζαχαρη. Αφού γίνει κρεμα προσθετω ένα  ένα τα αυγά.
  2. Συνεχιζω με τα υγρά υλικά μου. Αφού τα χτυπησω καλά προσθετω τον πολτο ανανα και λίγο  λίγο το αλεύρι.Τέλος τα κομμάτια ανανα και ανακατευω.
  3. Πάντα στο αλεύρι μου μένουν 2-3 κουταλιες εκτός.  Θα το δείτε με το μάτι. Σαν να έχει μορφή μειγματος απο ενα συνηθισμένο κεικ.
  4. Το τοποθετω σε βουτυρωμενο ταψι και σε προθερμασμενο φουρνο το αφηνω για 35-40 λεπτα στους 175°. 
  5. Όταν είναι έτοιμο το αφηνω να κρυωσει λίγο και πασπαλιζω με ινδοκαρυδο.
Καλη επιτυχία! !!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τουρτα με γιαουρτι και ανανα

Θεικο... δεν εχω πολλα να πω . Δοκιμαστε την σε καποια εορτη κ θα με θυμηθειτε. (Φωτο προσεχως) Υλικά Παντεσπανι: 4 αβγά Πορτοκαλαδ...