Ενας άνθρωπος που εμπιστευομαι πολύ μου εστειλε αυτή την συνταγή για να την μοιραστει μαζι σας.Βούλα σε ευχαριστω πολύ.
Υλικά
1 μεγαλο φιλετο στήθος κοτοπουλο κομμενο σε μπουκιες
250 γρ. Σπανακι φρέσκο η κατεψυγμενο με ολόκληρα τα φύλλα
1 κρεμα γάλακτος
1 πακέτο πεννες
Αλάτι - Πιπέρι
Παπρικα γλυκιά
Λίγο καρυ
Προαιρετικά: τοματινια και λίγο καλαμπόκι
Εκτέλεση
Υλικά
1 μεγαλο φιλετο στήθος κοτοπουλο κομμενο σε μπουκιες
250 γρ. Σπανακι φρέσκο η κατεψυγμενο με ολόκληρα τα φύλλα
1 κρεμα γάλακτος
1 πακέτο πεννες
Αλάτι - Πιπέρι
Παπρικα γλυκιά
Λίγο καρυ
Προαιρετικά: τοματινια και λίγο καλαμπόκι
Εκτέλεση
- Βραζουμε ταμ ακαρονια μας σε αλατισμενο νερό. Τα στραγγιζουμε και τα αφηνουμε στην ακρη.
- Σε ενα βαθυ τηγανι βαζω το κοτοπουλο με λιγο νερό και το βραζω ελαφα.
- Αφού πιει το νερό βαζω λάδι και το τσιγαριζω.Προσθετω και το σπανακι και το αφηνω να ζεματιστει.
- Αν ειναι φρέσκο προσθετω λιγο νερό αλλιως αν είναι κατεψυγμενο το αφηνω να βρασει λίγο στο νερό που θα βγάλει.
- Αφού είναι ολα ετοιμα και βρασμενα προσθετω το καλαμποκι, τα ντοματινια ,τα μπαχαρικα ,και την κρεμα γάλακτος.
- Την αφηνω 1 λεπτό να παρει μια βραση και προσθετω τα ντοματινια και τα μακαρονια.Τα ανακατευω ολα καλά και σερβιρω.
Καλη επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου