Υλικά
1/2 πακέτο αλεύρι που φουσκωνει μόνο του (250 γρ.)
5 φετες γκουντα ψιλοκομμενη
5 φετες παριζα ψιλοκομμενη
3 φετες μπεικον ψιλοκομμενο
1 πιπερια κόκκινη ψιλοκομμενη
100 γρ. ρεγκατο τριμμενο
3 αβγά χτυπημενα
1/2 ποτ. γάλα
1/2 ποτ. ηλιελαιο
Λίγο αλάτι - Πιπέρι
Παπρικα γλυκιά
3-4 φυλλαρακια δυοσμο
Προαιρετικά: Αυτοσχεδιαστε και προσθεστε ό,τι αλλαντικο σας αρέσει και όποιο τυρί θέλετε.
Εκτέλεση
- Βάζω όλα τα υλικά σε ενα μπωλ και ανακατευω με ενα κουταλι.
- Βάζω το μείγμα μου σε θηκες για μαφινς. Το μείγμα αντιστοιχεί σε 12 ατομικά μαφινς.
- Ψηνω σε προθερμασμενο φουρνο για 15-20 λεπτά στους 175-180°.
Καλή επιτυχία! !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου