Όσο αγαπησα την μαγειρική δεν αγαπησα τίποτε από αυτά που σπουδασα. Εδώ δεν θα βρείτε περίπλοκες συνταγές ούτε κάτι που δεν ξέρετε. Αλλά ίσως καποιες παραλλαγές. Ο καθένας έχει αυτό το δικο του κατι...Εγω αυτο το κατι θα σας το καταγραφω παντα.Περιμένω τα σχόλια σας αλλά και τις δικές σας συνταγές μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Τουρτα με γιαουρτι και ανανα
Θεικο... δεν εχω πολλα να πω . Δοκιμαστε την σε καποια εορτη κ θα με θυμηθειτε. (Φωτο προσεχως) Υλικά Παντεσπανι: 4 αβγά Πορτοκαλαδ...
-
Ένα φαγητό που λατρευω και το κάνω πάντα με φρέσκο θραψαλο η καλαμαρι πιασμενο στα νερά της Σάμου.Είσαι τυχερος αμα μενεις σε νησί και έχει...
-
Η αλήθεια είναι ότι βρίσκω δυσκολα νωπο πατσα. Μονο κατσικισιο μπορώ να βρω και αυτό μόνο το Πάσχα. Ευτυχώς όμως κυκλοφορεί κατεψυγμενος μ...
-
Δυσκολευομαι να σκεφτω κάποιον που να μην του αρέσει αυτό το φαγητό. Όμως σε άλλους αρέσει ζουμερο, σε άλλους λασπωμενο, σε άλλους στη...
ααα! είσαι πολυτάλαντη εσύ!
ΑπάντησηΔιαγραφήπολλα συγχαρητηρια!
συνεχισε, το 'χεις!!!
Σιγα...καλουτσικοι ειναι . Η προσπάθεια μετράει ε; χιχιχι
ΑπάντησηΔιαγραφή